Nexer Network Women Göteborg | Allt för en bättre framtid
Skip to content

Nexer network: Women

Allt för en bättre framtid

MÖT KVINNORNA SOM BRINNER FÖR ATT GÖRA SKILLNAD

Hur kan man använda sitt engagemang till att göra skillnad för andra medmänniskor, unga som äldre? Göra skillnad för kvinnor, men även för män. Höstens Nexer Network: Women i Göteborg handlar om att göra skillnad och bidra till en bättre framtid och vi låter dig möta kvinnor vars resor utmärks av just det. Inledningsvis hör vi Binette Seck, Årets IT-kvinna 2021, och sedan Klaudia Mur som är entreprenör och grundare till femtech bolaget Jolint, berätta om hur deras engagemang och passion för att göra skillnad inom viktiga områden såsom jämställdhet och mångfald bjudit på stor belöning och glädje men även många utmaningar.

Varmt välkommen till en kväll av nätverkande, inspiration och skratt över ett glas bubbel och mingelmat.

När: 3 oktober, 18.00 (kvällen börjar med en fördrink 17.30)
Var: Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg
OSA: Senast 28 september (begränsat antal platser)

talare

Binette Seck

Binette är skapare av koncept för hållbarhet, inkludering och jämställdhet. så som Space Academy på Space Stockholm. Space är världens största Gaming Center mitt i hjärtat av Stockholm. Hon är också partner på iCog Anyone Can Code som har utbildat över 30 000 barn och ungdomar i kodning i Afrika och hon är även Co-Founder för ChangersTech på Changers Hub. Changers Hub är ett innovationshus i Alby, Botkyrka, Stureplan, Kista och Hjällbo, Göteborg.

Binette har arbetat inom tech i över 15 år, varav många på IVA – Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien. Karriären har tagit henne från Tensta, Paris och Dakar till att rankas som en av Sveriges topp 5 inflytelserika personerna inom Tech Sverige . År 2021 utsågs Binette till Årets IT-kvinna.

Klaudia Mur

Klaudia är grundare av Jolint, en femtech start-up som hjälper företag att utforma datadrivna strategier för ökad mångfald, jämlikhet och integration.

Klaudia är civilingenjör med examen i fysik och komplexa adaptiva system. Hon har ett brinnande intresse att förstå mer kring hur vi interagerar, kommunicerar och samarbetar, och bestämde sig för att göra analysen av dessa interaktioner till hennes jobb.

Hosts

BEATRICE SILOW

Beatrice är kommunikations- och kulturchef på Nexer Group. Hon har en bred bakgrund från Tech branschen och brinner för att göra skillnad. Beatrice var med och startade upp vårt kvinnliga nätverk 2014 och har varit delaktig i de flesta träffar sedan dess.

PERNILLA JOHANSSON

Pernilla är VD på Nexer Tech Talent och jobbar med utveckling och framtidsmöjligheter för talanger i början av sin karriär. Pernilla har lång erfarenhet från Tech branschen och ett fantastiskt engagemang att utveckla affären och hitta möjligheter för individer att växa och utvecklas.

Stort tack till Oddbird International AB som så generöst sponsrade eventet och VD och grundare Moa Gürbüzer som delade sin story.