Webinar – Så attraherar och behåller du tech talanger | Nexer
Skip to content

Trendspaning

Så attraherar och behåller du tech talanger

Vi befinner oss mitt i en omfattande strukturomvandling som präglas av den tekniska utvecklingen. Digitaliseringen beskrivs som den nya industriella revolutionen. Det är svårt att överblicka var på skalan vi befinner oss. En sak är dock säker och det är att vi har passerat super-hypen och istället övergått till verklig nytta där användningen av teknikområden såsom AI, IoT och cybersecurity har tagit fart rejält.

Detta ställer nya krav på arbetsgivare, dels att säkra framtidens kompetens men även att förstå vad dagens unga förväntar sig av en arbetsgivare och arbetsplats och vad om är viktiga framgångsfaktorer för att attrahera och behålla morgondagens stjärnor.

Vi på Nexer Tech Talent är specialiserade på att utveckla, attrahera och behålla unga talanger inom IT & R&D. Tillsammans med Kairos Future, som är experter på trend och omvärldsanalyser, har vi tagit fram en rykande färsk rapport där vi har frågat framtidens Tech/IT talanger vad företag behöver göra för att vara en attraktiv arbetsgivare.

På vårt webinar den 17 December kl 9-10 kommer du får ta del av några av de viktiga findings som beskrivs i rapporten. Du som är intresserad av att veta vad dagens IT/Tech talanger ser som viktigt hos en arbetsgivare har nu möjlighet att få tillgång till helt ny data som medför att du kan vinna kampen om framtidens talanger.

När: 17 dec, kl 09:00–10:00
Var: Online
Osa: Senast den 16 dec

Se inspelningen av webinaret här

Dagens talare

Mats Lindgren, Vd Kairos Future
Pernilla Johansson, Vd Nexer Tech Talent