NND: UX och speldesign – när användbarhet måste vara kul | Nexer
Skip to content
Nexer network developers

UX och speldesign

Vad

Jobbar du med UX-design och är intresserad av spel? Eller är du bara nyfiken på spelvärldens UX-utmaningar? Då ska du inte missa det här webbinariet med Sebastian Armonioso från Nexer.

när

3 March 2022
Time 11:00

var

Online

Hur gör man ett interface helt utan UI-element? Och hur tänker man när man avsiktligt behöver göra användarens interaktion svårare, snarare än enklare? Inom spelvärlden är kraven och utmaningarna kring användarupplevelse annorlunda. Förändringar sker snabbt, användarnas förväntningar är höga och teamet måste leverera lösningar som är både intuitiva och kul att använda – och som dessutom fungerar när användaren är pressad. Sebastian Armonioso går igenom spelvärldens UX-utmaningar och passar även på att dela med sig av några tänkvärda, intressanta och emellanåt dråpliga erfarenheter.

Sebastian Armonioso

Sebastian Armonioso har arbetat som kreatör och designer i den svenska spelbranschen sedan 90-talet vid studios som DICE, Electronic Arts och Ghost Games. Han har varit med och skapat spel som Battlefield, Mirror’s Edge och Need for Speed. Idag arbetar Sebastian som konsultchef på Nexer i Göteborg.

Recording of the webinar