Nexer Network: Women – Självledarskap på hjärnans villkor | Nexer
Skip to content

Nexer Network: Women

SJÄLVLEDARSKAP PÅ HJÄRNANS VILLKOR

Visste du att du kan träna din hjärna för att öka din motivation och drivkraft?

Hemarbete och en oviss arbets- och livssituation har under de senaste 15 månaderna inte bara fysiskt utmanat oss utan även visat betydelsen av mental styrka för att anpassa oss till snabba förändringar. Det går att lära sig att uppnå bättre balans för att oftare känna sig tillfreds båda i vardagen och på jobbet.

På denna nätverksträff inspirerar Jana Söderberg kring självledarskap och berättar mer om programmet Motivation 3.0 – Självledarskap på hjärnans villkor som tränar din hjärna att använda sina egna resurser på ett smartare sätt så att du kan hantera den förändringstakt och ovissheten vi lever med idag.

Vi är väldigt glada och stolta att Jana Söderberg, som är en magisk inspiratör och uppskattad talare, är med oss vid denna nätverksträff. Alla är varmt välkomna att deltaga. Vi garanterar dig en energiboost inför den stundande semestern!

När: 17 juni, kl. 9.00–9.45
Var: Online via Zoom
OSA: Senast 16 juni

Jana Söderberg

Jana är drivkraften själv och expert på hur vi tränar upp vår självkänsla och motivation och har skrivit flertalet böcker om ämnet. Kombinationen av hennes akademiska bakgrund inom internationell ekonomi, marknadsföring, coachning och psykologi och hennes långa erfarenhet av att jobba med elitidrottare och näringslivet har givit henne stor insikt i människors drivkraft.

Väckte detta din nyfikenhet? Klicka gärna här för ett smakprov:

Anmälan

Välkommen till digital nätverksträff kring självledarskap och motivation med Jana Söderberg. Eventet är kostnadsfritt.

När: 17 juni, kl 9.00–9.45
Var: Online, länken fås vid anmälan
Osa: Senast den 16 juni

Frågor? Kontakta oss på info@nexergroup.com