Nexer Network: Women - Framtidens retail | Nexer
Skip to content

framtidens retail

NEXER NETWORK: WOMEN – on air 18 mars

Framtidens retail fokuserar på kunden och hållbarhet Hur ser framtiden ut för retail?

Vi har en pågående pandemi och branschen genomgår en digital transformation. Hur förändrar det kundernas beteende? En annan aspekt som blir viktigare och viktigare är hållbarhet. Våra talare Caroline Thorén och Anna-Maria Petisme tror att kunden måste vara i fokus, och på att hjälpa kunden att göra rätt val. De berättar om sina erfarenheter av hållbara affärs- och förändringsstrategier med affären och kunden i fokus.

Sigma Smart Women Society blir Nexer Network: Women

Efter mer än 30 år av tillväxt och fantastiska affärsresultat är det dags för Sigma IT att ta nästa steg. Vi bygger för framtiden och gör det som Nexer – ett modernt teknikföretag med expertis inom strategi, teknik och kommunikation. Vår vision är: Promising Future, och vi är stolta över att fortsätta leda förändring och utforska framtiden. Sigma Smart Women Society blir därför Nexer Network: Women.

recorded session

ANNA-MARIA PETISME

Anna-Maria Petisme, doktorand vid Högskolan i Borås. Anna-Maria är industridoktorand vid INSIDR, en forskarskola med syfte att öka kunskap och kompetens inom svensk detaljhandel. Hon arbetar med att utveckla och testa nya affärsmodeller och affärssystem inom detaljhandeln, med ett särskilt fokus på hållbarhet.

CAROLINE THORÉN

Caroline Thorén, COO på Maverick, har lång erfarenhet inom retail och e-handel från bl.a. nelly.com och H&M, där hon hade en ledande roll i H&M:s digitalisering och onlinesatsning under många år.