Bygg upp ditt varumärke på sociala medier | Nexer
Skip to content
webbinari

Bygg ditt varumärke på sociala medier

Varför är sociala medier viktigt för företag?

Den frågan kommer vi att svara på tillsammans med medgrundaren av Hipe Agency Viktor Frisk, och Sanna Ekman, Social Media Manager på Nexer Group. Nexer Maverick och Hipe Agency bjuder in dig till ett webbinarium om hur du som företag skapar värde för dina följare på sociala medier. Vi diskuterar utmaningarna och svårigheterna företag ofta möter på sociala medier och lyfter beprövade best practices. Du kommer att få konkreta tips från oss kring hur du lyckas på sociala medier – och hur du personifierar och bygger ditt varumärke.

Om du vill läsa vår guide “Bygg ditt varumärke på sociala medier” kan du ladda ner den här.

När: 31 maj 12.00 2022

BYGG DITT VARUMÄRKE PÅ SOCIALA MEDIER

Inspelad version av webbinariet

TALARE

viktor frisk

Viktor är mediespecialist, influencer och entreprenör. Han är medgrundare till Hipe som hjälper företag att nå bättre resultat och engagemang genom sociala medier och PR. Viktor har över 10 års erfarenhet av sociala medier och att skapa kreativt innehåll som engagerar och får synlighet. Med 350 000 följare på Instagram vet han hur man bygger företag via sociala medier.

Sanna EKman

Sanna är Social Media Manager på Nexer Group med flera års erfarenhet av att bygga varumärken på sociala medier. Hon har även erfarenhet av start-ups som byggt hela sin marknadsföring kring sociala medier och influencer marketing.

anton axelsson

Moderator. Anton är kommunikationsstrateg och projektledare på Nexer Maverick och arbetar dagligen med att ta fram värdeskapande kommunikation.

ladda ner guiden

I den här guiden har Viktor Frisk från Hipe Agency och Sanna Ekman från Nexer Group samlat best practices, do’s and don’ts och sina bästa tips kring hur du lyckas på sociala medier.