Nexer Network: Women Jönköping | Nexer
Skip to content
SELECT LANGUAGE SELECT COUNTRY

FEMTECH – den datadrivna revolutionen för kvinnohälsa

Varmt välkommen till en kväll fylld med kunskap om Femtech – teknologiska produkter och tjänster som fokuserar på kvinnors hälsa och välbefinnande. Under kvällen kommer två framstående experter att dela sina erfarenheter kring hur Femtech har revolutionerat vår syn på kvinnors hälsa, teknikens roll i detta och hur vi ska förhålla oss till den data vi lämnar ut.

Gerda Mazi Larsson kommer att gå igenom nya techlösningar och hur de demokratiserar tillgången av kunskap om kvinnokroppen, vad som händer med all vår data, hur påverkas vi av censur och vad det finns för möjligheter. Ta del av en viktig diskussion kring fördelar och potentiella faror med att dela hälsorelaterade data med appar och wearables samt hur vi smart kan navigera i den digitala eran.

Sara Rowell kommer att visa hur personliga data som delas i appar påverkar e-handel. Kan företag utnyttja denna information för att skräddarsy erbjudanden och reklam utifrån kvinnors behov? Upptäck hur tekniken inte bara påverkar vår hälsa utan också vårt sätt att handla och interagera med företag online.
 
Delta och låt dig inspireras! Få unika insikter i en framväxande sektor, nätverka med likasinnade kvinnor och inspireras av talarna. Oavsett om du är nyfiken på teknikens roll inom kvinnohälsa eller redan aktivt engagerad kommer du att lämna eventet med ökad kunskap och energi!

När? Onsdag 10 april, kl 17:30-20:00. Mingel, bubbel och enklare tilltugg från kl 17:30. Programstart kl 18:15.
Var? Handelskammaren Jönköping, Barnarpsgatan 11
OSA: 5 april (begränsat antal platser – först till kvarn gäller)
Frågor? Kontakta oss på info@nexergroup.com

Detta är en kostnadsfri nätverksträff och vi uppskattar tidig information om du behöver avboka ditt deltagande.

ANMÄL DIG

VÅRA FANTASTISKA TALARE

GERDA MAZI LARSSON

Gerda Mazi Larsson är en feministisk aktivist och riskkapitalist som idag är VD på venture capital-bolaget Curitas Ventures. Hon är en stark röst för jämställdhet, innovationslust och entreprenörskap. Drivkraften till att vilja förbättra världen fanns där tidigt då Gerda har en bakgrund inom flera människorättsorganisationer, bland annat UN Women – United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women, samt varit VD för utvärderingsorganisationen Charity Rating och CSO på fastighetsbolaget Mitt Alby. Gerda har även grundat och drivit bolaget The Case for Her, en investeringsportfölj inom Femtech och kvinnors hälsa där hennes arbete har uppmärksammats både i Sverige och internationellt genom flera utmärkelser. Gerda kommer under kvällen att bidra med en stor portion viktig information såväl som tankeväckande idéer inom ämnet Femtech.

SARA ROWELL

Sara Rowell har en lång erfarenhet av att vägleda företag genom sin digitala transformation, särskilt inom e-handel. Med en imponerande bakgrund från ledande organisationer som Husqvarna AB, KnowIT och Columbus har hon framgångsrikt drivit företag mot att skapa en enastående digital kundupplevelse. Hennes expertis sträcker sig över flera framgångsrika e-handelsprojekt, vilket garanterar en djup och insiktsfull presentation. Saras engagemang och färgsprakande karisma adderar en extra dimension till hennes förmåga att inspirera och engagera. Hennes närvaro kommer inte bara att förmedla värdefull information utan också väcka tankar och reflektion. 

när?

Torsdag 10 april, kl 17:30-20:00. 

Mingel, bubbel och enklare tilltugg från kl 17:30.

Programstart kl 18:15.

Frågor?

Kontakta oss på info@nexergroup.com