Microsoft 365 News & Updates | Nexer
Skip to content
SELECT LANGUAGE SELECT COUNTRY

Microsoft 365 news & updates

Få den senaste funktionaliteten inom Microsoft 365 sammanfattad

Maximera er investering i Microsoft 365

Var förberedda på förändringar

Utbilda era användare
 
Microsoft 365 består av en mängd applikationer som kontinuerligt uppdateras med nya och förbättrade funktioner. Vissa förändringar är viktigare än andra att ha koll på, och i många fall kan uppdateringarna hjälpa din organisation att arbeta ännu mer effektivt. Men med stora mängder uppdateringar är det lätt att missa ny funktionalitet och hur den ska användas på bästa sätt för att gynna ens verksamhet.

Med tjänsten Microsoft News & Updates tar vi varje månad fram en detaljerad rapport och summering av viktiga förändringar som vi presenterar under ett dedikerat månadsmöte med er. På så vis är din organisation hela tiden uppdaterad med det senaste och ni kan vara proaktiva mot era användare genom att berätta om förändringarna i god tid. 

prova på tjänsten


Låt oss hjälpa er att fatta bättre beslut och dra nytta av all ny funktionalitet som ni redan betalar för genom er Microsoft 365-licens. Testa tjänsten 1 månad kostnadsfritt.

VAD INGÅR?
  • En detaljerad rapport över de viktigaste uppdateringarna
  • Ett digitalt möte med Nexers expert Patrik Wennberg som går igenom uppdateringarna och svarar på alla era eventuella frågor
  • Ingen bindningstid
“Microsoft 365 News & Updates är ett värdefullt stöd för vår strategiska planering och ger oss möjligheter att jobba proaktivt med tekniska anpassningar och utbildningsmaterial.”
Johan Rosenquist, verksamhetsutvecklare, Karlskrona kommun
”Med Microsoft 365 News & Updates från Nexer får vi en tydligare inblick i vad som väntar runt hörnet, vilket ger oss ett försprång och bättre förutsättningar att stötta verksamheten i frågor kring vår digitala arbetsplats.”
Jesper Stridh, Infrastructure Architect, Södra

prova på 1 månad

Fyll i formuläret till höger för att prova på tjänsten en månad kostnadsfritt. Du kommer att få ett automatiskt bekräftelsemejl och sedan en kontakt av oss på Nexer.