Skip to content

TRäFFA JURYN

Vi är glada att presentera våra experter i den jämlika juryn. Juryns medlemmar har stor erfarenhet av entreprenörskap och digitalisering. Den är 100% genusneutral, 50/50 kvinnor respektive män. Vi vill ge alla samma möjligheter att drömma och lyckas. Vi är övertygade att jämlikhet ger bäst resultat och bidrar till en framgångsrik tävling.

JURYNS MEDLEMMAR

Malin Frithiofsson

Programchef Startup Norway, ordförande Women in Tech – Göteborg, grundare av WITGBG Venture Studio och VD för mikroinvestföretaget ”by the (v) sea”. Malin har många metaforiska hattar på sig i sitt arbete med riskkapital till unga bolag, startupinvesteringar, innovation och jämlikhet. År 2021 var hon finalist i årets IT-kvinna i Sverige – och tog hem titeln ”Start-up ecosystem supporter of the year” vid Global Start-up Awards.

Lars Kry (juryordförande)

VD för Nexer och styrelsemedlem i flera organisationer

Johan Magnusson

Docent vid Institutionen för Tillämpad IT, Göteborgs universitet. Avdelningschef för Informatik och föreståndare för SCDI (Swedish Center for Digital Innovation). Forskare inom digital innovation och effektivitet.

Binette Seck

CSR och Academy Lead vid Space, Europas första och största digitala kulturcenter i Stockholm. Hon är också partner i iCog Everyone Can Code och konceptledare på Changers Hub. Binette har arbetat inom tech i över 14 år, varav många på Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA). Binettes karriär har fört henne från barndomen i Tensta, Paris och Dakar till att idag rankas som en av Sveriges 33 främsta kvinnliga tekniska ledare.

TILLKÄNNAGES SENARE

TILLKÄNNAGES SENARE

JURYNS BEDÖMNING

Med sin expertis och erfarenhet inom innovation, digitalisering och start-ups bedömer juryn följande:

AFFÄRSPOTENTIAL

Vilken marknadspotential har affärsidén?

INNOVATION

Hur innovativ är idén och hur stora möjligheter har den att lyckas på marknaden?

ENTREPRENÖRSKAP OCH AFFÄRSSINNE

Är deltagaren tillräckligt realistisk, passionerad och engagerad för att lyckas förverkliga sin affärsidé på ett framgångsrikt sätt? Är viljan att lyckas tillräckligt stark?

TEKNISK IMPLEMENTERING

Ger den tekniska implementeringen av produkten eller tjänsten en framtida tillväxtmöjlighet som motsvarar affärsbehovet?

Result

Juryns beslut kan inte överklagas.

Never miss a thing With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.

With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.