Skip to content

Träffa juryn

Vi är glada att presentera våra experter i den jämlika juryn. Juryns medlemmar har stor erfarenhet av entreprenörskap och digitalisering. Den är 100% genusneutral, 50/50 kvinnor respektive män. Vi vill ge alla samma möjligheter att drömma och lyckas. Vi är övertygade om att jämlikhet ger bäst resultat och bidrar till en framgångsrik tävling.

JURYMEDLEMMAR

MALIN FRITHIOFSSON

Vd för Women In Tech Venture Studio, styrelseledamot för svenska AI-fonden och Angel Investments, samt Jämställdhetsexpert. Malin har många metaforiska hattar på sig i sitt arbete med företagsskapande, nystartade investeringar, innovation och jämlikhet. 2021 var hon finalist för Årets IT-kvinna i Sverige – och vann titeln ”Årets startup-ekosystemsupporter” vid Global Start-up Awards.

LARS KRY (JURYNS ORDFÖRANDE)

Vd på Nexer och styrelseledamot i ett flertal organisationer.

JURYMEDLEMMARNA KOMMER ATT PRESENTERAS LÖPANDE FRAM TILL SEPTEMBER 2022.

JURYNS BEDÖMNING

INNOVATION

Hur innovativ är idén och hur stora möjligheter har den att lyckas på marknaden?

TEKNISK IMPLEMENTERING

Ger den tekniska implementeringen av produkten eller tjänsten en framtida tillväxtmöjlighet som motsvarar affärsbehovet?

AFFÄRSPOTENTIAL

Vilken marknadspotential har affärsidén?

ENTREPRENÖRSKAP OCH AFFÄRSSINNE

Är deltagaren tillräckligt realistisk, passionerad och engagerad för att lyckas förverkliga sin affärsidé på ett framgångsrikt sätt? Är viljan att lyckas tillräckligt stark?

Juryns beslut kan inte överklagas.