VAD KRÄVS FÖR ATT UPPNÅ ETT SÄKERT OCH HÅLLBART BYGGANDE? | Nexer
Skip to content

VAD KRÄVS FÖR ATT UPPNÅ ETT SÄKERT OCH HÅLLBART BYGGANDE?

webinar 27 april

Och hur kan eftermarknaden dra nytta av det?

Välkommen till ett webinar där vi på Nexer Insight tillsammans med några av de främsta inom bygg- och fastighetsbranschen, NCC och Cramo, delar med oss av vår expertis och kunskap.

RECORDED SESSION

NIKLAS HEMMÄLIN

Platschef på NCC Sverige AB. Har lång erfarenhet inom bygg. Ämne: Nyttan av en samlad datamodell under produktionen. Inom vilka områden kan vi använda en digitalkopia av projekten och hur gör det oss till en mer attraktiv samarbetspartner?

LINE BORGÖ

Head of IoT and Sharing Platform, Cramo Group. Line är Civilingenjör i informationsteknologi och har i snart 20 år arbetat inom Tech/IT, varav de senaste 7 åren på Cramo Group. Där jobbar hon med att skapa användbara digitala tjänster, bland annat baserade på data från maskiner och andra enheter på byggarbetsplatsen. Ämne: Visste du att det är tre gånger större risk att råka ut för en allvarlig olycka på en byggarbetsplats jämfört med arbetsplatser i andra branscher trots obligatorisk skyddsutrustning. Hur kan det komma sig och vilka lösningar finns det för att förhindra detta?

SARA KIRÁLY, MATTIAS JÖNSSON & CARL TÖNSETH

Sara Király, Business Manger för Emerging Technologies, Nexer Insight Mattias Jönsson, CTO Nexer Insight. Mattias har en lång bakgrund inom avancerad analys, maskininlärning och AI. Innan han kom till Nexer arbetade han för Microsoft som Global Black Belt för AI-lösningar.

Ämne: AI, ML & Advanced Analytics, i en tid med artificiell intelligens superhype är det ibland svårt att skilja AI-fakta från AI-fiktion. Vi kommer att prata om varför AI är här för att stanna, och hur insikter både kan öka kunskapen om ditt företag och driva sofistikerad automatisering.

Carl Tönseth, Manager Nexer Insight. Carl har sedan han började på Nexer Insights haft som ansvar att stärka affärsområdet IoT & Avancerad analys. Carl har lång erfarenhet inom IT- branschen. Han var tidigare partner ansvarig på Enfo Group och är en av grundarna till Lumagate. Ämne: Hur kan eftermarknaden kan dra nytta av digitala verktyg och hur kommer man igång för att starta ett projekt?

Get in touch

Are you ready to start something new? We got all the skills you need to make the future a promising one. Just send us a message about this service and we’ll get back to you as soon as possible.