Storefront B2B Webbinarium | Nexer
Skip to content

webBinarIUM

Revolutionera din e-handel
med Storefront b2b

När ditt företag växer ändras förväntningarna på vad era system ska klara av. Med en dynamisk e-handelsplattform kan du lita på att kärnan i din digitala verksamhet har kraft nog att leverera förstklassig prestanda globalt.

EN FRAMTIDSSÄKER E-HANDELSLÖSNING

Nexer Unified Commerce och Storm Commerce lanserar den molnbaserade tjänsten Storefront B2B – en Composable Commerce-lösning som kan ta din e-handel till nästa nivå. Med en rekordkort installationstid på 6 veckor och möjligheten att anpassa hela plattformen är Storefront en e-handelslösning utan kompromisser.

I takt med att din verksamhet expanderar kan Storefront B2B skalas upp efter din verksamhets unika behov. Implementera snabbt och enkelt marknadens bästa add-ons för att säkra din konkurrenskraft idag och i framtiden.

Vill du veta mer om Storefront B2B?
På vårt webinar den 8 april berättade Karin Rådenman om hur enkelt ditt företag kan komma igång med Storefront och erbjuda marknadens bästa kundupplevelser.

Vill du ta del av inspelningen av genomgång och demo av Storefront? Fyll i formuläret nedan.

VAD SKA DU TÄNKA PÅ NÄR DU BYGGER UPP DIN NÄTBUTIK?

Vi har samlat information om saker du bör tänka på när du bygger upp din nätbutik i ett white paper. Läs mer om hur du snabbt och säkert växlar upp din onlineförsäljning.

Karin rådenman

BU Manager Nexer E-commerce

Storm commerce

Storm Commerce är en unik plattform med brett stöd för de flesta processer och funktioner inom e-commerce. Plattformen är utvecklad och anpassad av e-handlare, för e-handlare och har därför blivit en självklar del av vårt erbjudande.
Läs mer om Storm Commerce

se webinaret

Fyll i formuläret för att se inspelningen av genomgång och demo av Storefront.