NNW Stockholm 2023 - Äg din egen framgång | Nexer
Skip to content

VILKA ÄR NYCKLARNA TILL ATT ÄGA SIN EGEN FRAMGÅNG? 

Årets Network Women i Stockholm handlar om att äga sin egen framgång.  Hur lyckas man utöva ett modigt ledarskap i olika maktstrukturer där man kanske vill bryta mot normen? Hur balanserar man det mjuka med det hårda, det emotionella med det rationella och hur förhåller man sig till det snabba tempot och de nya teknikskiftena? Möt Maria Narbom, VD för Move och Elcim ”Superturken” Yilmaz som pratar om just detta. 
 
Vi får också intressanta insikter och perspektiv från Katarina Edvall, grundare av Women on Boards och Jina Zachrisson, Managing Director Goldman Sachs om hur man tar sig hela vägen till styrelserummet.   
 
Vi ser fram emot en kväll med spännande nätverkande och inspiration över ett glas bubbel och fingerfood. 

När: 27 september, 17.00 (registering och fördrink från 16.30) 
Var: Valhallavägen 117G, Stockholm
OSA: Senast 20 september (begränsat antal platser)
 
Varmt välkommen med din anmälan! 

Eventet är fullbokat – anmäl dig till väntelistan!

agenda

äg din egen framgång

Makt är till sin natur otillgänglig och exkluderande vilket kan vara skrämmande och nästan lika oöverstigligt som Mount Everest. Att dessutom också stå för den man är och våga stå emot misogyna strukturer och medarbetare kan bli övermäktigt. Dessa ämnen kommer Elcim Yilmaz att guida oss genom under 20 minuter och dessutom ha ordentligt med tid för samtal och frågor.  

Genom talande exempel kommer Elcim att belysa olika verktyg och strategier som kan bidra till att hjälpa till att våga stå rak och äga sin egen väg till framgång.

vägen till styrelserummet

Kvinnor i styrelser – ett alltid lika aktuellt ämne. Hur tar man sig dit?  Lyssna på Katarina Edvall – grundare av nätverket Executive Hub och nätverket Women on Boards, och Jina Zachrisson, Managing Director Goldman Sachs, som pratar om just det och vad som krävs för att nå hela vägen till företagens högsta ledning.      

det nya svarta inom ledarskap

Maria pratar om kärnan och praktiken i att lyckas med modigt ledarskap i en snabbt föränderlig värld präglad av stora förändringar och teknikskiften – och varför du ska balansera det mjuka med det hårda, det rationella med det emotionella samt hur du vänder en livskris till motivation och drivkraft. Maria betonar vikten av mod, öppenhet och att våga vara sårbar – Det nya svarta inom ledarskap. Att våga göra misstag och vara personlig i sin ledarstil.  
 
Ge dig själv möjligheten att ta kontroll över din framtid. Få konkreta verktyg som du kan tillämpa för att ta ditt ledarskap till nästa nivå och forma din egen framgång.

talare

Elcim Yilmaz

Superkommunikatören, heltidsmamman, egenföretagaren som äntligen blivit stor och skaffat sig ett jobb på Hipe. 

Jina Zachrisson 

Jina Zachrisson har spenderat större delen av sin karriär i finansbranschen på investmentbanker i London och i Stockholm, och flyttade hem till Sverige från Storbritannien 2019. Idag är hon Managing Director på Goldman Sachs i Stockholm och debuterade med boken ”Maktskifte? – Jämställdhet enligt kvinnliga näringslivseliten” som syftar till att konkretisera debatten om jämställdhet i näringslivet och på så sätt bidra till att öka andelen kvinnliga makthavare.

Zachrisson har intervjuat ett femtiotal framgångsrika kvinnor och ställt frågor som rör deras egna karriärer samt bett om deras råd till arbetsgivare och till unga kvinnor i början av sina respektive karriärer. 

Katarina Edvall 

Katarina har 30 års erfarenhet från seniora ledarroller i näringslivet, främst från konsult-, utbildnings- och bemanningsbranschen samt energi- och finansbranschen. 
 
Hon har även erfarenhet från ett antal styrelser och är idag bland annat ordförande i Västerbottens Handelskammare.  
 
Katarina är grundare av bolaget Executive HUB samt har startat nätverket Women on Boards, vars syfte är att vara en positiv kraft för att öka jämställdheten i våra högsta ledningar och styrelser.

Maria Narbom

Maria Narbom är en inspirerande ledare, rådgivare och coach som brinner för framtidens ledarskap. Med över 15 års erfarenhet av att jobba med ledarutveckling, nu som VD på Move Management och tidigare Affärsområdeschef inom Wise Group, har hon på ett nyfiket sätt skapat sig en djup förståelse för modigt ledarskap, sälj och marknadsföring som formar företags framgångsresor. 

värdar

MARIE WIRKESTRAND
Marie är ansvarig för Strategy & Digital Advisory på Nexer. Hon har en bred bakgrund från konsultbranschen och inspireras av att hitta nya sätt att hjälpa kunder att lyckas med digitalisering och transformation.

ZUZANA CISTERNAS
Zuzana jobbar med utveckling av Nexers internationella affärer som Business Manager Offshore/Nearshore och har en bakgrund inom retail och försäljning i en internationell miljö. Hon har även hostat Nexers podd “Passion For People”, där hon har träffat många starka och modiga kvinnor som berättat om sina resor.

När?

27 september, 17.00 (registering och fördrink från 16.30) 

OSA:

Senast 20 september (begränsat antal platser) 

Frågor?

Kontakta oss på info@nexergroup.com

Anmäl dig till väntelistan

Eventet är fullbokat. Fyll i dina uppgifter för att registrera dig till väntelistan. Vi informerar dig om en plats blir ledig.