NNW Borås 13 September 2023 - Registration closed | Nexer
Skip to content

TÄND GNISTAN OCH HITTA MODET INOM DIG

Som kvinnor kan vi med vår närvaro och vårt engagemang utmana och omdefiniera stereotyper och skapa mer diversifierade arbetsplatser i Sverige, i synnerhet inom mansdominerade branscher som tech. Vi tror på att skapa representation, inspiration och vara pionjärer för att skapa förändring. Nu vill vi inspirera dig att göra detsamma. 

Om du frammanar det mod som brinner inom dig finns det inget som kan stoppa dig från att nå framgång. Varje person besitter drivkraft och kapacitet att nå sina drömmar och skapa förändring. Så fortsätt att tro på dig själv, kämpa för det du drömmer om och du kommer att uppnå det du strävar efter. Om du tvivlar kan denna nätverksträff förhoppningsvis tända gnistan! 

Upplägg:
Onsdagen den 13 september är det premiär för det kvinnliga nätverket Nexer Network: Women i Borås. Nätverket finns sedan tidigare på många orter i landet och nu startar vi i vackra Borås. 

Det blir en kväll att mötas, mingla och bli inspirerad av kvinnliga talare som med stor passion och kraft bidrar till att göra världen till en bättre plats. Kvällen börjar med ett förmingel där vi bjuder på dryck och enklare förtäring. 

Välkommen till en kväll full av nätverkande, inspiration och skratt! 

Vi har haft ett fantastiskt stort intresse att detta event nu är fullbokat.

VÅRA TALARE

Hanna Moisander 

Vi presenterar stolt Hanna Moisander, driven entreprenör och investerare med flera års erfarenhet av att diversifiera styrelsearbetet internationellt, där också hennes bolag deb. (Diverse Executive Boards) spelar en viktig roll. Hanna kommer att berätta om att våga bryta barriärer och stereotyper och att ta plats när det inte är självklart. 

Beatrice Silow

Vi fortsätter kvällen med att lyssna till Beatrice Silow, Nexer Groups kommunikations- och kulturchef, som precis har fått utmärkelsen Microsoft Power Women in Tech Award. Beatrice är en kvinna som alltid ligger steget före, ser the big picture och skapar förutsättningar för människor runtomkring sig. Under kvällen kommer hon att berätta om sina drivkrafter och de värderingar som inspirerat och banat väg för hennes resa.

TALARE SOM BÅDE LEVER, LEDER OCH AGERAR UTIFRÅN NEXERS VÄRDERING ”PUT YOUR HEART IN IT AND MAKE IT HAPPEN” 🤍

När?

Onsdag 13 september, kl 16:30-20:00
Välkomstdrink med mingel från kl 16.30
Programstart kl 17:30

OSA:

Senast 6 september (begränsat antal platser) 
Detta är ett kostnadsfritt event och vi uppskattar om du informerar oss så snart som möjligt vid eventuella förhinder. 

Frågor?

Kontakta oss på info@nexergroup.com

Registrering för detta event är nu tyvärr stängd