NNW - Våga vara modig | Nexer
Skip to content

Nexer network Women:

våga vara modig

Möt kvinnorna som har mod som drivkraft

Hur kan mod leda dig framåt i arbetslivet? Höstens Nexer Network Women i Stockholm handlar om att våga vara modig och låter dig möta kvinnor vars resor i arbetslivet utmärks av just det. Inledningsvis hör vi Annika Zettermarck, IT-utvecklingschef på Axfood IT, och Naznoush Habashian, hållbarhetschef på PostNord, berätta om hur de jobbar med modigt ledarskap och mångfald samt vikten av hållbarhet, utveckling och att bli utmanad i förändring.

Under andra delen av eventet kommer du att få lyssna på en live-podd där Nexers Zuzana Cisternas träffar två framstående kvinnor, Hélène Barnekow, tidigare vd på Microsoft, och Anne-Gro Gulla, tidigare marknadschef på Telia. De kommer ta med dig på sina spännande resor, då och nu, och berätta om vad mod betyder för dem. Tillsammans har de startat en ny resa med bolaget Ascension, som fokuserar på ledarskap och marknadsföring.

Varmt välkommen till en kväll av nätverkande och inspiration över ett glas bubbel och plockmat.

När: 27 september, 17.00 (kvällen börjar med en fördrink 16.30)
Var: Valhallavägen 117G, Stockholm
OSA: Senast 20 september (begränsat antal platser)

talare

ANNIKA ZETTERMARCK

Annika är utvecklingschef på Axfood IT med ansvar för kundmöte och varuflöde. Hon har lång erfarenhet från bank/finans och dagligvaruhandel, där hon drivit transformation som blandar människor, tech och organisationskultur.

NAZNOUSH HABASHIAN

Naznoush är hållbarhetschef på PostNord och har två år i rad blivit utsedd till en av Årets hållbarhetsmäktigaste i Sverige. Hon har gedigen erfarenhet av hållbarhetsarbete, senast som Försvarsmaktens första hållbarhetschef.

Podd-gäster

HÉLÈNE BARNEKOW

Hélène har en omfattande internationell karriär inom tech i bagaget på bolag såsom Ericsson, Sony Ericsson, EMC, Telia och Microsoft. Hon är specialiserad på värdebaserat ledarskap och driver idag, tillsammans med Anne-Gro Gulla och Kathrine Mo, bolaget Ascension.

ANNE-GRO GULLA

Anne-Gro har lång erfarenhet av att bygga varumärken inom globala organisationer, samt leda processer med samhällelig och företagsmässig påverkan. Hon var tidigare Marknadschef på Telia, och driver idag bolaget Ascension tillsammans med Hélène Barnekow och Kathrine Mo.

hosts

MARIE WIRKESTRAND
Marie är ansvarig för Strategy & Digital Advisory på Nexer. Hon har en bred bakgrund från konsultbranschen och inspireras av att hitta nya sätt att hjälpa kunder att lyckas med digitalisering och transformation.

ZUZANA CISTERNAS
Zuzana jobbar med utveckling av Nexers internationella affärer som Business Manager Offshore/Nearshore och har en bakgrund inom retail och försäljning i en internationell miljö. Hon har även hostat Nexers podd “Passion For People”, där hon har träffat många starka och modiga kvinnor som berättat om sina resor.

ANMÄLAN

Det har varit ett stort intresse för eventet och det är nu fullbokat. Om du vill ställa dig på väntelistan är du välkommen att skicka ett mail till pia.hedman@nexergroup.com