Nexer Network Women Karlskrona 4 maj 2022 | Nexer
Skip to content

Nexer network: Women

Kommunikation som redskap i ledarskap och förändring

Äntligen är det dags för ännu ett spännande Live-Event inom ramen för Nexer Network Women.

Vi har bjudit in två inspirerande talare: Lisa Hultin, CFO på Telenor IoT, och Anna Lindblad, kommunikationschef i Karlskrona kommun.

Lisa kommer att dela med sig av sina erfarenheter som CFO på Telenor IoT. Hon berättar om den spännande tillväxtresa Telenor IoT befinner sig på, samt vilka möjligheter Internet of Things öppnar upp för såväl stora som små bolag i olika branscher. Vidare reflekterar Lisa kring vikten av ett ledarskap som inte bara kan hantera resultat och prestation, utan även andra typer av utmaningar.

Anna kommer att dela med sig av sina erfarenheter av förändringsarbete och varumärkesbyggande i offentliga verksamheter – till exempel ett nytt, lättanvänt och flexibelt sätt att marknadsföra Karlskrona, som också kan användas av andra organisationer. Det handlar om att samordnat bygga förtroende, stolthet och ambassadörskap. Eftersom förtroende för myndigheter och kommuner är en fråga om demokrati, talar Anna även om vikten av att sprida kunskap och intresse för det arbete som görs genom öppen, tillgänglig och trovärdig kommunikation.

Vi ser fram emot att träffa dig!

När: Onsdagen den 4/5, dörrarna öppnas 17:30. Första talaren startar 18:00. Efteråt blir det mingel med bubbel och plockmat.
Var: Nexers kontor, Michanohuset, Östra Vittusgatan 36, Karlskrona
OSA: 21/4

Vi har ett begränsat antal platser, så anmäl dig redan idag.

Varmt välkommen!

Lisa Hultin

Redan från början visste Lisa att hon ville ha en internationell inriktning på sin karriär. Första jobbet blev på KPMG, med praktik i Berlin, och därefter har hon haft flera tjänster inom finans- och försäkringsbranschen, såväl i Sverige som utomlands. 2016 började hon på Telenor, först som Head of Business Performance Management, och sedan 2020 är hon CFO på Telenor IoT.

Anna Lindblad

Anna har jobbat med kommunikation i olika former i hela sitt liv, först på reklam- och webbyrå, och sedan på olika kommunikationsavdelningar. De senaste två åren har Anna arbetat som kommunikationschef på Karlskrona kommun och dessförinnan hade hon samma roll på Kustbevakningen. Genom alla jobb hon haft har möjligheten att bidra till samhällsnytta varit den röda tråden.