Nexer Network: Women - Det nya normala - Vad är det? | Nexer
Skip to content

Nexer network: Women

Det nya normala – vad är det?

Äntligen kan vi öppna upp vårt Karlskronakontor igen. Det firar vi med ett spännande Live-Event inom ramen för Nexer Network Women.

Vi har bjudit in två inspirerande talare: Anna Wallin, VD, Affärsverken och Sara Myrén, Head of Digital Workplace & Corporate IT, Telenor Sverige.

Anna kommer att berätta om Affärsverkens stora uppdrag – energiomställningen. Hur kommer detta uppdrag påverka Affärsverkens utveckling och uppdrag om att bidra till ett hållbart samhälle i kombination med digitaliseringsresan?

Sara kommer att dela med sig av hur pandemin ritat om spelplanen för alla medarbetare på Telenor och hur det påskyndat Telenors digitala transformation. Sara kommer också att ge tips när det gäller hybridmöten och hur kvinnor undviker de fallgropar som kommer i kölvattnet av det nya flexibla arbetssättet.

Vi ser fram emot att träffa dig!

När: Torsdagen 18/11, dörrarna öppnas 17:30. Första talaren startar 18:00
Var: Nexers kontor, Michanohuset, Östra Vittusgatan, Karlskrona
OSA: 8/11

Vi har ett begränsat antal platser, så anmäl dig redan idag.

Varmt välkommen!

ANNA WALLIN

Efter många års arbete inom marknadsföring och försäljning – bland annat som VD för reklambyrån Sirius, började Anna sin resa på Affärsverken som marknads- och försäljningschef. För två år sedan blev hon VD för Affärsverken – ett företag med många stora utmaningar inom digitaliseringen, energiomställningen och cirkulär ekonomi.

SARA MYRÉN

Sara Myrén är Head of Digital Workplace & Corporate IT, Telenor Sverige. Hon har haft ledande roller inom IT-branschen i drygt tjugo år och ansvarar idag för Telenor Sveriges digitala arbetsmiljö för medarbetarna. Det Sara värdesätter högst på jobbet ”är att få medarbetare och team att växa, och därmed lyckas bättre med sitt uppdrag och trivas bättre på jobbet.”