Nexer Recruit | Lyckas med chefsrekrytering | Webinar
Skip to content

webinar

Så lyckas du med din nästa chefsrekrytering

Genom en tydlig kompetensprofil skapar du de bästa förutsättningarna för din kommande chefsrekrytering. I webbinariet ”Så lyckas du med din nästa chefsrekrytering” pratar vi om hur du gör rätt från start, prioriterar kompetenserna och behåller riktningen för en framgångsrik process.Nexer Recruit är ett rekryteringsbolag med fokus på Tech/IT men som även rekryterar specialister och ledande roller inom andra branscher. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö & Skövde. Attrahera rätt ledare för din organisation! Låt dig inspireras av vårt webbinarie.

Webbinariet är kostnadsfritt och pågår under 30 min. Givetvis svarar vi på era frågor! Vi ser fram emot att ses den 14 november kl. 12.00-12.30.

Anmäl dig via denna länk: Anmäl mig till webinariet

talare

linda samuelsson

BU-chef @Nexer Recruit Göteborg

Linda Samuelsson jobbar som Business Unit Manager för Nexer Recruit i Göteborg. Hon har en MSc i Psykologi och har ägnat sitt yrkesliv främst åt rekrytering, på senare tid mestadels chefsrekryteringar. Linda har också jobbat med outplacement av chefer, coaching och HR. Hjärtat klappar för relationer, att få coacha andra till utveckling, bygga framgångsrika team och inte minst att utvecklas själv som ledare. På Linkedin vill hon inspirera och väcka debatt kring frågor såsom jämställdhet, ledarskap och rekrytering.

susanne hjälmered

VD @Nexer Recruit

Susanne Hjälmered är en av grundarna till Nexer Recruit och har sedan 2014 haft förmånen att bygga och leda bolaget. Susanne har 25 års erfarenhet av rekrytering, ledarskap och försäljning och som kuriosa så har hon genomfört mer än 400 rekryteringar, främst av ledare och specialister inom Tech. På LinkedIn bjuder Susanne på sin kunskap inom rekrytering och ledarskap, utöver dessa ämnen kommer skriver hon även om hennes passioner i livet, som är löpning och yoga.