Hållbara strategier inom e-handel | Nexer
Skip to content

HÅLLBARA STRATEGIER INOM E-HANDEL

HUR MÖTER NI KUNDENS FÖRVÄNTNINGAR?

Vi är otroligt glada att kunna erbjuda ett webinar med några av branschens vassaste experter inom e-handel. Du kan förvänta dig inspiration och kunskap om framtidens e-handel och den digitala transformationen som sker just nu. Under eventet blickar vi framåt: Vad händer efter pandemin? Ni kommer få verktyg för att skapa en mer hållbar affär utifrån de nya kundbeteenden som den senaste tiden har drivit fram. Vi belyser också hållbara strategier för att möta kundernas förväntningar. Läs mer och anmäl dig i formuläret nedan.

Varmt välkommen!

När: 3 september, kl 10.00–11.00
Var: Online. En länk skickas ut innan webinaret.
Osa: 1 september

HÅLLBARA STRATEGIER INOM E-HANDEL

Inspelad version av webbinariet

WEBINARIETS EXPERTER

RICARDO GONZALEZ

Ricardo Gonzalez är Senior E-Com-strateg på Maverick. Han har arbetat med digitala och e-com-projekt sedan 2000 talet och har arbetat på bland annat Panagora och Jetshop med kunder som tex Caliroots, A Days March, Elodie details samt på J.Lindeberg vilket gett honom en bra inblick i hur många företag arbetar med sin e-handel.

+46733503368

MARKUS NORDLUND

Markus Nordlund är COO på Easycom vilka erbjuder digitala tjänster för smart digital returhantering inom modern handel. Han har lång erfarenhet kring digitalisering av supply chains från både kund och leverantörssidan genom digitaliseringsresor på Newbody (CEO/CIO) och Ellos Group AB (Solution Architect). Innan dess mångårig erfarenhet från Centiro, med stora internationella projekt inom lösningar för transport och logistik.

CAROLINE THORÉN

Caroline Thorén, COO på Maverick, har lång erfarenhet inom retail och e-handel från bland annat nelly.com och H&M, där hon hade en ledande roll i H&M:s digitalisering och onlinesatsning under många år.

ANNA-MARIA PETISME

Anna-Maria Petisme, doktorand vid Jönköping International Business School. Anna-Maria är industridoktorand vid INSIDR, en forskarskola med syfte att öka kunskap och kompetens inom svensk detaljhandel. Hon arbetar med att utveckla och testa nya affärsmodeller och affärssystem inom detaljhandeln, med ett särskilt fokus på hållbarhet.