Designsprint – Så lyckades vi på distans | Nexer
Skip to content

Designsprint

så lyckades vi på distans

Designsprint-metodik är till stor nytta när du vill lösa komplexa problem på kort tid. Men går det att jobba kreativt i ett team på distans, som dessutom aldrig arbetet ihop tidigare? Och vad ska du i så fall tänka på för att lyckas?

När: 18 juni, 08:30-9:15 2022

Designsprint – Så lyckades vi på distans

Inspelad version av webbinariet

I det här inspirerande webinaret delar Linda Lundin (Nexer Maverick), Anna-Maria Ölander (&Friends) och Magdalena Blomqvist (Volvo Group University) med sig av sina upplevelser av att arbeta tillsammans i ett nytt team för att på en vecka lösa en stor utmaning. Du får ta del av metoden, kundupplevelsen, resultat och vilket värde designsprint tillför.

Magdalena Blomqvist

Magdalena är Learning Program Manager på Volvo Group University. I sin roll ansvarar hon bland annat för att ta fram kompetensutvecklingsstrategier och designa, utveckla, implementera och utvärdera kompetensutvecklingsinsatser för Volvo Groups olika bolag. En majoritet av insatserna är digitala. Magdalena är beställare av den designsprint som vi kommer att berätta om på webinaret.

Anna-Maria Ölander

Anna-Maria är en facilitator med 20 års erfarenhet av ledarskap och att driva projekt. Allt från digitalt till analogt. Hon drivs av att skapa och få saker och ting att hända tillsammans med människor. Anna-Maria är en målfokuserad, engagerande och inspirerande problemlösare. Några av kunderna Anna-Maria samarbetat med: Ikano, TylöHelo, Nelly, Volvo Trucks, UD Trucks, Volvo Cars, Göteborg Energi, Softube, Wallenstam, Runelandhs, Tingstad, Autodesk, Pelly, Haglöfs.

Linda Lundin

Linda är en erfaren kreatör, strateg och ledare specialiserad inom kommunikation, varumärke och design. Hon drivs av att skapa sunda, lönsamma och hållbara varumärken, inifrån och ut. Drivkraften ligger i att jobba med människor och kommunikation och hon motiveras av kraften som finns i engagemanget som skapas tillsammans i teamet. Några av kunderna Linda samarbetat med: Essity, Volvo Trucks, Lindex, Carlsberg, Ford, Lantmännen, Akzo Nobel, VGR, Beiersdorf.

En nybörjares guide till design sprints

Direkt från problem till lösning. Lär dig mer om Design Sprint.