Core Day 2023 | Nexer
Skip to content
SELECT LANGUAGE SELECT COUNTRY
välkommen till

core day 2023

EN DAG ATT TRÄFFAS OCH INSPIRERAS

Under en förmiddag bjuder vi in till en inspirerande träff där vi blandar spännande information och success stories från våra kunder. Vi kommer bland annat prata om hur viktigt det är att få engagerade medarbetare och hur ett intranät och andra verktyg kan hjälpa till. Under en lunch får du också möjlighet till mingel och erfarenhetsutbyte kring att utveckla en digital arbetsplats.  

Anmäl dig till vår Core Day och få möjlighet att dela nya insikter om möjligheter inom ramen för det digitala arbetslivet och Microsoft 365. 

När?
Onsdag 6 september kl 10.30-12.30
Gemensam lunch kl 12:30

Var?
AF Borgen, Sandgatan 2, Lund

OSA:
Senast 25 augusti (begränsat antal platser)
Detta är ett kostnadsfritt event och vi uppskattar om du informerar oss så snart som möjligt vid eventuella förhinder.

Frågor?
Kontakta oss på worklife@nexergroup.com

agenda

HANNA kARPPI, NEXER WORKLIFE

10:30 – 10:45 Framtidens digitala arbetsplats

– Hur utvecklas den digitala arbetsplatsen i anslutning till den ständigt föränderliga världen omkring oss?
– Hur skapar man en digital arbetsplats som är byggd för människor och deras behov istället för att vara för teknikcentrerad?

KEYNOTE – Molly WATT, nexer digital, uk

10:45 – 11:15 Accessibility in the digital workplace

Molly är innovatör och tillgänglighetskonsult på Nexer Digital, specialiserad på hjälpmedel för personer med sensoriska funktionsnedsättningar. Molly har Ushers syndrom, en form av medfödd dövblindhet, och vet från första hand hur transformativ, tillgänglig och inkluderande teknologi kan vara. Hon kommer att dela sin historia och hur man kan arbeta för tillgänglighet i det digitala arbetslivet. 

ANNELI RYMERT, MICROSOFT

11:15 – 11:45 Microsofts vision för AI och Microsoft 365 Copilot

Den senaste tidens snabba utveckling inom generativ AI möjliggör för produktivitetsförbättringar och förbättrat välbefinnande för anställda i organisationer. På denna session kommer Anneli Rymert prata om Microsofts strategi för utveckling av AI på Azureplattformen och hur AI kan nyttjas i Microsoft 365-applikationerna.

EMMA GLIVESON, nEXER WORKLIFE

11:45 – 12:00 Hur man bygger man ett engagerande intranät

– Vad ska man tänka på? Nyckelfaktorer för framgång
– Hur kan intranätet underlätta medarbetarnas vardagliga arbetsliv?

kundCASE – Øresundsbron

12:00 – 12:20 Helene Rosdahl, Øresundsbron – Ett kundcase över ett framgångsrikt intranät

– Hur arbetar vi med intern-information
– Hur arbetar vår redaktörsgrupp med innehåll

TOBIAS WETTEMARK, nEXER WORKLIFE

12:20 – 12:35 Introduktion till Power Platform

– Vad är Power Platform?
– Hur kan Power Platform göra din digitala arbetsplats/intranät mer interaktiv?
– Konkreta exempel kring en framtagen HR – process app

MÖT VÅRA talaRE

HANNA Karppi

Hanna har över 15 års erfarenhet av digitala arbetsplatsprojekt, förändringsledning och intern kommunikation både i nordiska och globala organisationer. För närvarande är hon ansvarig för det digitala arbetslivsstrategiteamet på Nexer. Hanna är en entusiastisk nätverkare och frekvent konferensföreläsare och har även varit jurymedlem för flera globala och europeiska digitala arbetsplatser och intranätpriser.

MOLLY WATT

Molly är innovatör och tillgänglighetskonsult på Nexer Digital, specialiserad på hjälpmedel för personer med sensoriska funktionsnedsättningar. Molly har Ushers syndrom, en form av medfödd dövblindhet, och vet från första hand hur transformativ, tillgänglig och inkluderande teknologi kan vara.

anneli rymert

Anneli Rymert arbetar som Partner Technology Strategist på Microsoft, där hon arbetat i 10 år. Rollen innebär utveckling av erbjudanden och kompetens hos svenska Microsoftpartners inom samtliga Microsofts lösningsområden. 

Emma gliveson

Med 15 års erfarenhet av digital utveckling och intern kommunikation i olika branscher så vet Emma vad som får ett intranät att fungera. Hon brinner för att lösa de små problemen som stjäl energi för användare och som Customer Success Manager arbetar hon dagligen med strategisk rådgivning och optimering av M365.

HELÉNE ROSDAHL

Heléne Rosdahl, är ansvarig för den interna informationen på Øresundsbron. Heléne har cirka 20 års erfarenhet från att jobba med interna informationskanaler och däribland intranät. Heléne var projektledare då Øresundsbron gick från ett in-house intranät till att handla upp ett externt intranät år 2014. Numera jobbar Øresundsbron med Core Connect i SharePoint Online, där Heléne leder redaktörsgruppen och utvecklingsarbetet. 

Tobias wettemark

Tobias har jobbat snart 18 år med SharePoint, Office365 och dokumenthantering. Hans jobb som strateg kräver att han håller sig i framkant med den tekniska utvecklingen inom plattformen och ser möjligheterna att effektivisera användarnas vardag.
 

BOKA DIN PLATS nu!

Vi ser fram emot att träffa dig och spendera förmiddagen tillsammans. Detta är ett kostnadsfritt event.

Klicka Enter för att skicka din anmälan.