Skip to content

DREAM BIG

NEXER INNOVATION RACE

Har du en galet bra affärsidé? Vill du skapa en bättre framtid med hjälp av digitalisering och tech? Nu har du chansen! Vinn upp till 1 miljon SEK i vår innovationstävling och ta din affärsidé till nästa nivå.

SENASTE NYTT – Ansökan är nu stängd och de utvalda bidragen kommer snart att få pitcha sina idéer för juryn. Vinnaren kommer att presenteras vid en prisceremoni på Nexer Summit den 25 november. Håll utkik!

Dream Big

KICK-STARTA DIN AFFÄRSIDÉ

Dream Big är en global och jämlik tävling för entreprenörer som drömmer om att skapa en ny tjänst eller produkt inom digitalisering och tech. Alla kan tävla, antingen som team eller individuellt. Men oavsett vem du är, eller var du befinner dig i världen, så drömmer du om att driva en startup. Häng på, det är dags att kick-starta din idé!

StEG 1: ANSÖKAN

Har du passion, engagemang och en fantastisk idé, men saknar kapital och uppbackning för att gå hela vägen? Då är Dream Big något för dig. Ansök här på webbplatsen senast 19 september. Följ instruktionerna och ladda upp ditt pitch deck och annan information. Din idé är säker hos oss.

Ansök nu

Steg 2: TRÄFFA JURYN

Fem till tio finalister väljs ut i första omgången. Alla får presentera sina affärsidéer för juryn, antingen på plats eller via videolänk. Juryn väljer ut den eller de idéer som har störst affärspotential och högst innovationshöjd. Läs mer om juryn.

Här är juryn

Steg 3: VINNAREN ELLER VINNARNA PRESENTERAS

Den 25 november på Nexer Summit presenteras den eller de idéer som vunnit juryns gillande. Priset anpassas efter vinnarens behov av kapital, kompetens, teknisk know-how, marknadsföring, säljsupport, mentorskap eller nätverk. Läs mer om våra villkor.

Till tävlingsvillkor

Kontakta oss

Har du några frågor?

Skicka ett email till dreambig@nexergroup.com, eller kontakta Beatrice Silow på beatrice.silow@nexergroup.com, +46 703791506

DET HÄR ÄR NEXER

Nexer är ett globalt teknikföretag som leder den digitala revolutionen med en inspirerande vision om en bättre framtid. För våra kunder, medarbetare och världen i stort.

Nexer har 1600 experter i nio länder och driver förändring på ett agilt och framåtlutat sätt. Genom långvariga partnerskap stöder Nexer kundernas digitala transformation med stor kunskap inom strategi, teknik och kommunikation. Före 2021 hette vi Sigma IT.

EN LOVANDE FRAMTID MED NEXER
På Nexer älskar vi att ta oss an spännande utmaningar. För att skapa fantastiska lösningar behöver vi fantastiska människor. Är du en del av vår framtid? Kika på karriärsidan och hitta din nästa utmaning!

Never miss a thing With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.

With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.