Skip to content
Career

Javakodande konsultchef

Role

Consultant Unit Manager

Competence

Management

Publication date

15 Sep 2021

Country

Sweden

City

Gothenburg

Application deadline

15 Oct 2021

Vi växer och söker en Javakunnig konsultchef i Göteborg!

Är du på jakt efter en rolig utmaning och tycker om att jobba med drivna medarbetare? Är du utvecklare eller arkitekt med ledarerfarenhet och brinner för att hjälpa både dina kunder och dina kollegor till nästa nivå? I sådana fall vill vi gärna att du läser vidare!

Om BU Java & Cloud Development

Vi är att gäng Javaexperter som gillar ny teknik, gärna med inriktning mot cloud. Våra kunder befinner sig i teknikens framkant och vi bidrar med vår starka kompetens. Till vår stora glädje har flera av våra kunder också fått upp ögonen för vår förmåga att leverera hela utvecklingsteam, vilket gör jobbet ännu roligare.

Nexer är en del av den familjeägda Danir-koncernen som idag är Sveriges största privatägda IT- och teknikkonsultföretag med över 8000 medarbetare i 17 länder. Inom Nexer har vi visionen ”Promising Future” vilket är vår dagliga ledstjärna; vi vill bygga en bättre framtid för våra anställda, våra kunder men även samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och vi har bland annat ett stort engagemang i organisationerna Star For Life, Pink Programming, Mitt Liv samt Uppstart Malmö.

Vad kommer du göra?

I tjänsten som konsultchef kommer du att ha en avgörande roll i vår verksamhet och vara en viktig del i vår fortsatta tillväxt och framgång. Du kommer att vara personalansvarig och tillika lönesättande chef för flera av våra konsulter, och du förväntas stötta dem i sina karriärer.

Rollen innebär till exempel att vara delaktig i att rekrytera de bästa Javaexperterna, följa upp medarbetarna i deras uppdrag och säkerställa att de trivs och har de förutsättningar som behövs för att lyckas. Du kommer också att hålla utvecklingssamtal samt genomföra uppföljningar med våra kunder.

Utöver detta ansvar vill vi gärna att du håller dig à jour med den senaste tekniken genom att spendera en del av din tid i uppdrag ute hos någon av våra kunder. Vi tycker det är viktigt att våra konsultchefer kan tekniken och förstår våra medarbetares vardag.

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Heltid, kontorstider.

Plats: Lindholmen, Göteborg

Start: Snarast

Vem är du?

Vi tror att det viktigaste är dina personliga egenskaper – att du är framåtlutad, social och har ett intresse för såväl affären som för drivkrafterna hos våra konsulter. Vi tror att du har arbetat flera år som Javautvecklare eller arkitekt och som till exempel dev lead, Scrum master eller med andra typer av ledarskap.

Du är van vid att arbeta med många olika intressenter och kontaktytor parallellt, och du har värdefulla erfarenheter och ett brett nätverk att dela med dig av.

Tjänsten kräver att du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Ansökan:

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan, vi kommer gå igenom dessa löpande. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

 

Never miss a thing With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.

With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.