Skip to content
Career

CI/CD Center of Excellence Manager till Nexer R&D

Role

Management

Competence

Management

Publication date

12 Jan 2022

Country

Sweden

City

Gothenburg

Application deadline

6 Feb 2022

För att ytterligare stärka oss inom området CI/CD så letar vi nu efter en person med expertkunskaper inom området som vill ta en ledande roll i att fortsätta utveckla Nexer R&D’s erbjudande.

Vad erbjuder vi

I rollen som ansvarig för vårt CoE kommer du att vara vårt ansikte utåt såväl som inåt när det gäller CI/CD. Du kommer vara med och utveckla och förbättra vårt erbjudande till våra kunder och samtidigt har du en viktig roll i att utveckla och inspirera våra egna anställda. Du kommer vara en del i en organisation som erbjuder en stor möjlighet att påverka och utveckla din egen roll.

Du kommer att få möjlighet att både jobba som expert i uppdrag hos våra kunder och internt med att stötta och utbilda andra. Du kommer att vara med i införsäljningsfasen hos nya kunder men även vidareutveckla våra existerande kunder.

Våra kunder finns idag till stor del i Göteborg och vi ser gärna att du är placerad där. Vår leverans sker ofta från flera andra siter både nationellt och internationellt, men alltid med en kärna i Göteborg. Oftast med basen på vårt kontor på Lindholmen.

Vem är du

För att lyckas och trivas i denna roll bör du ha lång och gedigen erfarenhet inom CI/CD-området. Du behärskar de olika verktygskedjor som finns och kan med lätthet göra dig förstådd både i diskussion med både utvecklingsteamet såväl som med högre chefer. Du har, förutom ditt stora tekniska intresse, också sinne för affären och förstår hur vi skall kunna addera värde till våra kunder. Du är väl förtrogen med hur systemutveckling går till på de stora produktutvecklande företagen och vet därför vilka problem som våra kunder ställs inför och hur de skall lösas.

Du drivs av att arbeta med ständiga förbättringar och vill bidra med att utveckla allt från way of working och guidelines till verktyg och kompetenser för att få våra kunder att utveckla en äkta devops-kultur.

Du trivs i team och som person är du öppen och nyfiken. Du delar gärna med dig av din kunskap och får andra att lyfta och utvecklas.


Via ditt nätverk och ditt rykte så har du förmåga att knyta till dig de bästa i branschen. Har du erfarenhet inom automotive- eller telekom-branschen så är det ett klart plus.

 

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan 

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via mail men ställ gärna frågor till Albin Ljungquist: albin.ljungquist@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Apply

Do you feel like the job fits in well with your experiences and ambitions? Then you are very welcome to submit your application below. If you have any questions, please contact Albin Ljungquist

Albin Ljungquist Recruitment Manager, Nexer AB

Never miss a thing Sign up and get updated on our upcoming events

Sign up and get updated on our upcoming events