Skip to content
Career

Tech Recruiter Inhouse till Nexer

Role

Tech Recruiter

Competence

Administration, Economics and Law

Publication date

30 Sep 2021

Country

Sweden

City

Gothenburg

Application deadline

30 Oct 2021

Nexer är ett nytänkande företag med mycket hög ambitionsnivå, och vi söker nu en Tech Recruiter till det interna rekryteringsteamet, med placering på Lindholmen i Göteborg. I denna roll rekryterar du främst seniora IT-konsulter inom systemutveckling, arkitekter, agila roller, projektledning med mera och blir en del av Nexers kärnverksamhet.

Hur ser rollen ut?

Nexer söker dig som vill vara med och bidra till vår framgångsresa! I denna roll blir du en mycket viktig pusselbit i Nexers fortsatta tillväxt, med stora möjligheter att påverka och sätta ramar för ett framgångsrikt rekryteringsarbete. I rollen som Tech Recruiter blir du en del av Nexers centrala rekryteringsenhet som idag finns representerad i Stockholm, Jönköping, Göteborg och Malmö. Vi är innovativa i våra rekryteringsaktiviteter och fokuserar alltid på att ge våra kandidater och rekryterande chefer en positiv upplevelse.

Vi fokuserar på att bygga långsiktiga kandidatrelationer, att leverera bästa möjliga service till våra rekryterande chefer, att hålla stenkoll på IT-marknaden, att ständigt ligga i framkant när det gäller nya trender inom rekrytering samt att stötta varandra.

I denna roll har du ansvar för hela rekryteringens livscykel för rekryteringen av konsulter internt till Nexer, med fokus på search. Den största delen av rollen handlar om att leta efter, och attrahera, kandidater inom tech och R&D, men vi arbetar även med att planera strategiskt för den långsiktiga rekryteringen, kravprofil, annonsering, search, intervju, presentation, kvalitetssäkring och uppföljning. Detta gör du i samråd med interna konsultchefer och andra chefer. Vi samarbetar mycket mellan orterna och har tät kontakt för att bygga en stark teamkänsla. 

Din bakgrund

Vi söker dig som minst har något års erfarenhet inom rekrytering med fokus på search och sourcing - gärna inom IT- eller Techbranschen. Det är meriterande om du har en universitetsutbildning inom ett relevant område, ex. inom personal, beteendevetenskap, IT eller ekonomi.

Du har en stor förståelse för kandidatmarknaden och för vad som krävs för att hitta kompetenser som är svåra att få tag på. Du är duktig på att bygga relationer med kandidater, kollegor, interna chefer och du levererar alltid med hög kvalitet. Du har tålamod att arbeta långsiktigt med kandidatrelationer, och du förstår samtidigt vikten av att leverera i ett högt tempo.

Vidare tycker vi att det är mycket viktigt att du bidrar till en bra utveckling för teamet genom att stötta andra, komma med idéer och förslag, ifrågasätta och vara aktiv i internt förbättringsarbete.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom länken nedan! Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via mail, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, tveka inte att kontakta Albin Ljungquist, rekryteringschef på albin.ljungquist@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien – två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.

Apply

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Albin Ljungquist

Albin Ljungquist Recruitment Manager, Nexer AB

Never miss a thing With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.

With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.