Skip to content
Career

Staffing Manager till Nexer

Role

Others

Competence

Data/IT

Publication date

17 Sep 2021

Country

Sweden

City

Vasteras

Application deadline

17 Oct 2021

Nexer söker nu en Staffing Manager med erfarenhet inom IT till vår enhet som jobbar med leverans av resurser till Offentlig sektor i Stockholm. Vi söker dig som har antingen en säljande eller administrativ bakgrund, helst inom IT, och brinner för möjligheten att skapa nya affärer. I denna roll kommer du att vara den som hanterar alla inkomna förfrågningar från våra stora ramavtal. Du kommer att ingå i en enhet som jobbar rikstäckande över hela Sverige.

Du kommer få ett gäng med härliga kollegor och dessutom kommer dina närmsta chefskollegor stötta dig i din roll.

Skicka in din ansökan redan idag!

Hur ser rollen ut?

Som Staffing Manager inom Nexer kommer du att vara en viktig del i att få affären mot offentlig sektor att växa. Du tar emot inkomna förfrågningar, distribuerar ut dom till berörda parter, jobbar med anbudsofferering och hittar nya partners.

Du får chansen att vara med att driva denna enhet till något riktigt stort inom Nexer.

I rollen som Staffing Manager ingår, anbudsoffering, förhandling, intervjuer med potentiella kandidater, rapportering och andra förekommande uppgifter kopplat till rollen.

Din bakgrund

För denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av administration eller sälj inom IT-området och vi tror även att du har en utbildning inom något av dessa områden. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av bemanningsrelaterade roller samt av anbudsarbete.

Det är viktigt att du är passionerad för att bygga upp nytt, har ett intresse för teknik och trivs med att sprida din kunskap till andra. Du skall också kunna vara ett föredöme i rollen och kunna stötta organisationen med frågor och utveckling kring hur man jobbar proaktivt med att skapa nya möjligheter.

Som person är du öppen, gillar administration, coachande, framåt och positiv. Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG. Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Nexer som arbetsgivare?

Inom Nexer finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Mer om Nexer AB

På Nexer får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Nexer är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Nexer AB består idag av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Danir-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 6000 medarbetare i tolv länder. Danir ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig chef Hani Abou: hani.abou@nexergroup.com. Skicka in din ansökan redan idag - vi genomför intervjuer löpande!

 

 

Never miss a thing With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.

With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.