Skip to content
Career

Business Unit Manager till Nexer i Västerås

Role

Business Unit Manager

Competence

Management

Publication date

17 Sep 2021

Country

Sweden

City

Vasteras

Application deadline

17 Oct 2021

Vi söker nu en Business Unit Manager till vårt Västeråskontor.

Vi söker dig som har mycket Passion och Execution i dig som vill vara med oss på resan. För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med engagerade, kompetenta och stöttande kollegor. Vi vill att du har stor erfarenhet från att leda personal, rekrytering, nätverksbearbetning samt känslan för att skapa bra affärer.

Vi vill ta nästa steg och göra skillnad i Västerås med omnejd!

Ansvarsområden och arbetsbeskrivning:

Som Business Unit Manager för Västerås ansvarar du för det ekonomiska resultatet i enheten. Du kommer att ingå i en grupp som jobbar nationellt, men din placering är Västerås. Du ansvarar för strategiska mål inom enheten och leder enheten operativ inklusive säljansvar. Du kommer att planera och genomföra aktiviteter samt ansvara för informationsspridning både uppåt och nedåt inom Nexer.

Du har personalansvar inom enheten, där bland annat följande ingår:

- Rekrytering

- Lönesättning

- Kompetensutveckling

- Coachning och stöttning genom bra närledarskap

- Hålla löpande kontakt med säljare och intressenter

- Fortsätta driva utvecklingen av Västerås-kontorets tillväxt

- Övriga personalfrågor

Placeringsorten för tjänsten är i Västerås, där resor kan förekomma och rollen omfattar även säljansvar.


Din bakgrund:

Du har dokumenterad chefserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet inom IT- och/eller konsultbranschen. Fördelen med detta är att du har erfarenhet av att jobba inom något av de område som omfattas av Nexers verksamhet, detta kan t ex vara att du tidigare har arbetat med systemutveckling, projektledning eller test.

Vi söker dig som är en tävlingsinriktad lagspelare och som vill göra skillnad!

Som person bör du ha ett stort intresse för och fokus på affären samt kunddialogen. Du ser affärsmöjligheter och tar vara på dem. Du är anpassningsbar och hanterar olika situationer på ett framgångsrikt sätt. Du har ett stort nätverk och arbetar ständigt på att förvalta detta, du ser möjligheter och vågar gå framåt även när vägen inte är helt utstakad. Du skall ha ett engagemang och driv för att kontinuerligt utveckla Nexers affär och göra ett bra resultat.

Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Samtidigt vill vi att du har ett genuint intresse för att leda och utveckla personal. Du har förmågan att attrahera, och framförallt utveckla, människor för att möta både deras individuella samt organisationens mål. Du är kommunikativ och har därmed förmågan att anpassa dig efter mottagaren och inser vikten av att lyssna och ta in andras åsikter och perspektiv för att skapa den mest optimala lösningen. Du är med och skapar ett klimat där dina medarbetare gemensamt skall uppnå BU strategis uppsatta mål.

Vi söker dig med stort engagemang och som ser värdet i relationsskapande och via detta har ett stort nätverk i Västerås med omnejd.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

Inom Nexer finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Mer om Nexer AB

På Nexer får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Nexer är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Nexer AB består idag av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Danir-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 6000 medarbetare i tolv länder. Danir ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig chef Hani Abou, hani.abou@nexergroup.com

 

Apply

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Hani Abou

Hani Abou Business Area Manager, Nexer AB

Never miss a thing With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.

With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.