Skip to content
Career

DevOps till Nexer i Stockholm (East Tech)

Role

System Developer

Competence

Data/IT

Publication date

26 Aug 2021

Country

Sweden

City

Stockholm

Application deadline

30 Sep 2021

Vi vill ha dig!

Nexer växer och vi behöver bli fler i vårt team i Stockholm. Just nu söker vi DevOps-utvecklare med stort intresse och god förståelse för vad som krävs för att bygga ett storskaligt continuous integration- och deployment-flöde. För oss är ditt intresse inom området viktigare än vilka tekniker du tidigare arbetat med. MEN… du vill arbeta med att bygga upp och förvalta den viktiga infrastrukturen för automatiserad test, integration och leverans av mjukvarusystem. Vi söker dig som är passionerad inom ditt område, vill ha balans mellan jobb och fritid, samtidigt som du uppskattar att vara en del av vårt sociala team. Är det du? SÖK!

Om dig

✔️ Relevant utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet

✔️ Några års erfarenhet av systemutveckling i .NET eller Java

✔️ Erfarenhet av tekniker som till exempel Pyhton, Bash, Git, Linux eller Jenkins

✔️ Arbetat med Microsoft SQL och andra vanliga databaser

✔️ Utvecklat Microservices och använt Kubernetes och Docker

✔️ Du har erfarenhet av molntjänster inom till exempel Azure, AWS eller GCP

✔️ Vana av att jobba agilt enligt Kanban, Scrum eller SAFe

✔️ Goda kunskaper i svenska och/eller engelska

 

Vill du ha oss?

Vår verksamhet i Stockholm präglas av gemenskap, delaktighet och utveckling där du blir en del av ett tajt och hjärtligt gäng. Hos oss får du arbeta tillsammans med kompetenta och stöttande kollegor där kunskapsdelning och utveckling prioriteras lika mycket som att ha det roligt och trivsamt på jobbet.

För oss är viljan att utvecklas lika viktig som erfarenhet och intresse, därför lägger vi också stort fokus på vidareutveckling och kompetensutveckling inom din expertis både genom utmanande uppdrag samt genom interna såväl som externa utbildningar.

Dina blivande kollegor kännetecknas av ett affärsmässigt kundorienterat fokus med förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Vi vill vara delaktiga i verksamhetens utveckling och bidra till vår lättsamma atmosfär. Visst låter det bra? SÖK!

 

Om Nexer

Nexer har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum. Vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort.

På Nexer värdesätter vi kompetensutveckling och erbjuder kurser via Nexer Academy och Pluralsight och ger certifieringsbonusar samt anordnar inspirationsföreläsningar och Meetups. Vår vision "Put your heart in it and make it happen" genomsyrar hela verksamheten och våra anställda är vår viktigaste nyckel till framgång.

Nexer är en del av Danir-koncernen och har över 1 600 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige och har två gånger utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien.

 

ANSÖK

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan.

Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om tjänsten eller Nexer är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande konsultchefer Sara eller Gunilla.

 

Sara Hvatz, Consultant Manager, Nexer Stockholm

sara.hvatz@nexergroup.com

 

Gunilla Lindestreng, Consultant Manager, Nexer Stockholm

gunilla.lindestreng@nexergroup.com

Never miss a thing With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.

With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.