Skip to content
Career

Talent Acquisition Assistant till Nexer Group Malmö

Role

Tech Recruiter

Competence

Administration, Economics and Law

Publication date

27 Aug 2021

Country

Sweden

City

Malmo

Application deadline

27 Sep 2021

Är du en driven student som längtar till att få komma ut på arbetsmarknaden och jobba med rekrytering? Just nu har vi en guldmöjlighet för dig som studerar och vill få chansen att utvecklas och få värdefull arbetslivserfarenhet vid sidan av dina studier! Vi söker dig som vill arbeta deltid med rekrytering ca 2-3 dagar i veckan. Vi är flexibla så du jobbar när det passar dig enligt överenskommelse.

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi har över 1600 experter inom strategi, teknik och kommunikation, där vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort. Malmökontoret befinner sig i en spännande tillväxtfas och behöver därmed förstärkning i rekryteringsteamet.

Som Talent Acquisition Assistant på Nexer kommer du att tillhöra och stötta ett team bestående av Maria och Susann med lång erfarenhet inom branschen. Du kommer därför att få chansen att lära dig mycket, utvecklas, och ta del av kunskapen som finns i teamet. Du kommer främst att arbeta med att searcha, bygga upp en bra kandidatpipe samt stötta och få inblick i rekryteringsprocessens alla steg. Detta är en möjlighet att knyta värdefulla kontakter i branschen samtidigt som du kan kombinera dina studier med praktisk erfarenhet inom området.

Exempel på arbetsuppgifter 

  • Search och nätverkande av kandidater inom IT (ex. systemutvecklare, testare, IT-arkitekter)
  • Telefonintervjuer
  • Selektering och hantering av ansökningar
  • Annonsskrivning
  • Referenstagning
  • Koordinering och stöttning i rekryteringsprocessen
  • Stöttning i Employer Branding arbetet

 

Din bakgrund

Kanske studerar du inom HR, Service Management, Systemvetare eller annat inom IT och vill jobba extra för att skaffa dig erfarenheter. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom rekrytering, service och kundkontakt är det bra. Du gillar att ge service, är självgående, flexibel och ansvarstagande. Du driver ditt arbete framåt och kommer med nya idéer - du är orädd i ditt sätt att rekrytera. Start är omgående då vi ser att du kommer att arbeta deltid vid sidan av dina studier i höst och framåt. Vi ser långsiktigt på din anställning och vill gärna att du ska vara tillgänglig att stötta upp mer om behov finns under jul och sommar.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Maria Jaern Ekengren, maria.jaern.ekengren@nexergroup.com eller Susann Nilsson, susann.nilsson@nexergroup.com. Vi tar emot ansökningar löpande, så vänta inte med att söka!

 

Never miss a thing With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.

With Nexer’s newsletter you get all the latest updates on everything we do.